Kuzee-slider-senioren1
Kuzee-slider-appartement
Kuzee-slider-bedrijf
Kuzee-slider-senioren2v2
Kuzee-slider-verzameling
Kuzee-slider-wiet

Woningontruiming Breda

Kuzee Woningontruiming biedt u ‘Full Service Woning- en Bedrijfsontruiming’ in Breda en omstreken en neemt al het werk dat komt kijken bij het ontruimen van een woning of bedrijf uit handen. Het ontruimen van een woning of bedrijf is een omvangrijke aangelegenheid waar veel meer bij komt kijken dan u zich in eerste instantie zult realiseren. Niet alleen moet het pand ontruimd worden, vaak moet er ook verhuisd worden, eventueel opslag geregeld worden voor overtollige inboedel en kunnen kleine herstelwerkzaamheden nodig zijn.

Wij hebben een ruime ervaring op dit vlak. Wij werken snel, discreet en efficiënt, tegen een scherp tarief. Wij beschikken over eigen materieel en een netwerk van partners. Afhankelijk van de grootte van de ontruiming zijn wij vaak in staat om deze in 1 dag te realiseren.

Vraag nu een offerte aan:

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Plaats / Provincie
Beschrijving aanvraag *

Wat kost een woningontruiming in Breda?

De kosten voor een woningontruiming in Breda en omstreken zijn niet vooraf te bepalen. Iedere ontruiming is weer anders. Vandaar dat wij u vooraf een GRATIS offerte doen voor de te verrichten werkzaamheden. In het offerte traject kunt u aangeven welke diensten u wenst. Daarnaast kunnen wij u ook van advies voorzien om een en ander zo goed mogelijk te laten verlopen.

Tevens kunnen wij contact voor u onderhouden met andere partijen, zoals bijvoorbeeld een woningstichting, nieuwe eigenaren, etc. om alles zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Bij een ontruiming kunnen wij zorgen voor:

 • Leegruimen van de woning
 • Verhuizen van de inboedel
 • Schoonmaken van het pand
 • Reparatie aan deuren en wanden
 • Vervangen van sloten
 • Verwijderen van vloerbedekking en vitrage
 • Opruimen van tuinen en paden
 • Afvoer van afval
 • Kleine elektrische reparaties
 • Tijdelijke opslag van inboedel
 • etc.

Mochten er andere werkzaamheden zijn die u door ons wilt laten verrichten kunt u dit vooraf aan de offerte opgeven. Wij zijn tot veel in staat en kunnen u er naar alle waarschijnlijkheid mee van dienst zijn.

Opkoop van inboedel

Het kan zijn dat u, bij verhuizing naar een andere of kleinere woning, niet al uw inboedel meer nodig heeft of kwijt kan. In dat geval bieden wij de mogelijkheid inboedel op te kopen, maar wel alleen i.c.m. een woningontruiming. Eventueel verkoopbare inboedel wordt door ons gewaardeerd. Indien u akkoord gaat met het door ons geboden bedrag wordt dit direct verrekend met de kosten van de ontruiming.

Woningontruiming-Breda

Actief in uw regio voor een ontruiming

Het ontruimen van woningen verzorgen wij o.a. in: Breda, Oosterhout, Made, Terheijden, Raamsdonksveer, Turnhout, Etten-Leur, Prinsenbeek, Rijsbergen, Teteringen, Dorst, Gilze Rijen, Dongen, Baarle-Nassau.

Wij zijn pas klaar als u tevreden bent. Wij zullen het pand bezemschoon opleveren, klaar voor nieuwe bewoning!