Informatie over Woningontruiming

Informatie over Woningontruiming

Woningontruiming Roosendaal, snel en vakkundig ontruimenKuzee Woningontruiming heeft jaren ervaring in het ontruimen van woningen. Het ontruimen van een woning is een tijdrovende en vaak ook emotionele klus. Het brengt veel werk met zich mee en is vaak, bijvoorbeeld in geval van overlijden, voor de nabestaanden niet makkelijk. Er wordt daarom steeds vaker een beroep gedaan op bedrijven die een woning op een professionele manier kunnen ontruimen en bezemschoon opleveren.

Huur een professionele ontruimer in.

Er wordt daarom steeds vaker een beroep gedaan op bedrijven die een woning op een professionele manier kunnen ontruimen en bezemschoon opleveren. Woningontruiming Kuzee kan ook voor u een woning ontruimen. Wij helpen u graag bij deze intensieve en tijdrovende klus.

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

Wanneer is er behoefte aan een ontruiming van een woonhuis?

​Voor de ontruiming van een woonhuis kunt u denken aan de volgende situaties waarbij dit nodig kan zijn:

  • In opdracht van nabestaanden bij het overlijden van ouders of familieleden
  • Bij echtscheiding
  • In het geval van emigratie
  • Bij verhuis naar een aanleunwoning of verzorgingstehuis
  • Iedere andere vergelijkbare situatie

Vraagt u zich af of Woningontruiming Kuzee ook in uw situatie een huis kan ontruimen? Neem dan gerust contact met ons op en leg uw situatie aan ons voor. We kijken dan samen wat Woningontruiming Kuzee voor u kan betekenen.

9

Vraag nu een offerte aan >>

Werkwijze voor ontruimen van een woning

Wilt u dat we bij u langskomen voor een woningontruiming? U kunt telefonisch of via het aanvraagformulier onze diensten aanvragen. U kunt daarnaast gratis om een offerte of prijsopgave vragen. Hierna bent u tot niets verplicht. Wanneer u vrij zeker bent dat u gebruik wilt maken van onze diensten plannen wij op een zo kort mogelijke termijn een afspraak met u in om de woning te bekijken.

Het is bij een woningontruiming belangrijk om alle zaken die geregeld moeten worden duidelijk in beeld te hebben. Op locatie zullen wij samen met u duidelijk alle werkzaamheden inventariseren. Dit kan ook in samenwerkingsverband. Dan kunt u zelf aangeven welke werkzaamheden u zelf wilt verrichten en welke werkzaamheden u aan ons wilt uitbesteden of waar u de krachten wilt bundelen. Indien er inboedel aanwezig is die geschikt is voor wederverkoop kunnen wij u een aanbod doen voor overname van de inboedel. Dit hoeft uiteraard niet, u bent vrij in die keuze, wij bieden enkel de service aan om het direct van u over te nemen. Dan heeft u er geen omkijken meer naar!

Aan het einde van ons bezoek zullen wij u direct een voorstel doen voor alle door u gewenste werkzaamheden. Indien gewenst kunnen wij op dat moment direct een datum bepalen waarop wij de werkzaamheden voor u verrichten. Na uw akkoord voor de opdracht zullen wij alle voorbereidingen treffen om de geplande ontruiming zo goed en professioneel mogelijk te laten verlopen.

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Wat onze klanten vinden

Heren, heel erg bedankt voor de geduldige en flexibele inzet.
Wij zijn zeer tevreden en zullen jullie in de toekomst zeker aanraden!

Van den Wielen

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: