Steun aan goede doelen

Steun aan goede doelen

Bij veel woningontruimingen treffen wij vaak inboedel aan die te weinig restwaarde heeft voor een succesvolle verkoop. Deze inboedel, zoals kasten, stoelen, tafels, bureau’s etc is vaak nog zeer geschikt voor een ’tweede’ of ‘derde’ leven. Wij bieden deze resterende inboedel dan ook gratis aan bij diverse goede doelen en voedselbanken zodat we zeker weten dat deze goederen de juiste bestemming zullen vinden.

Kuzee Woningontruiming is tevens bezig met een netwerk voor ondersteuning van derde wereldlanden. Aangezien wij regelmatig grotere boedels aangeboden krijgen zien wij het als onze missie om er voor te zorgen dat mensen niet alleen in Nederland, maar ook in ontwikkelingslanden, op een praktische manier geholpen worden. Wij doen dan ook al het mogelijke om gebruikte inboedel, te laag in waarde voor doorverkoop, de juiste bestemming te geven bij mensen die het echt nodig hebben.

Zorgvuldige splitsing van restboedel

Kuzee Woningontruiming gaat zorgvuldig om met boedels die overblijven na woningontruiming. Wij zullen de niet verkoopbare inboedel op een nette manier afvoeren. Op deze manier dragen wij graag ons steentje bij om de afvalberg zo klein mogelijk te houden.

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

h

Vraag een gratis offerte aan

Onze missie is zo weinig mogelijk inboedel als afval te verwerken en voor zo veel mogelijk een juiste tweede bestemming te vinden…
Raymond Kuzee

Eigenaar Woningontruiming Kuzee

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: