Terras reiniging

Voor particulieren en bedrijven

Professionele reiniging van terrassen, bestrating en vlonders.

Een oprit, terras, sierbestrating of houten vlonders professioneel laten reinigen? Maak dan gebruik van onze professionele reinigingsservice en uw terras ziet er weer als nieuw uit!

Terrastegels en klinkers worden door de seizoenen vuil door onkruid en aanslag. Hierdoor verliest het terras zijn frisse en ‘nieuwe’ uitstraling. Daarom kiezen steeds meer mensen voor reiniging door een specialist. Wij reinigen onder aangepaste druk (hoog/laag), afhankelijk van het type bestrating. Indien nodig wordt extra reinigingsmiddel toegevoegd om hardnekkig vuil effectief te kunnen verwijderen.

Meerwaarde voor uw woning of bedrijfspand

Of het nu een terras bij een woning is, een parkeerplaats of de toegangsweg naar uw bedrijf. Schone en frisse bestrating zijn een meerwaarde voor uw woning of bedrijfspand. Mocht het nodig zijn kunnen wij bestrating, na het schoonmaken, weer opvullen met brekerzand zodat onkruid minder snel groeit. U kunt ons in alle seizoenen inschakelen voor het schoonmaken van uw terras of bestrating. Deze dienst is beschikbaar voor klanten in de regio Brabant, Zeeland, Zuid Holland en de Belgische grensstreek.

Reinigen van alle soorten ondergronden

Wij reinigen ondergronden zoals siertegels, klinkers/bestrating, stenen muren maar ook houten vlonders. Wij verzorgen ook uw tuinonderhoud.

Het verschil is enorm na het schoonmaken met onze professionele reinigingsapparatuur. Het enige wat wij nodig hebben is een wateraansluiting.  Door ons in te schakelen houd u tijd over voor andere zaken!

Meer weten? Bel 0624 – 255 405

Oprit schoongemaakt met hogedrukreiniger

Vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Scherpe tarieven

Tevredenheids garantie

Geen verborgen kosten