Kuzee-slider-senioren1
Kuzee-slider-appartement
Kuzee-slider-bedrijf
Kuzee-slider-senioren2v2
Kuzee-slider-verzameling
Kuzee-slider-wiet

Woningontruiming Rotterdam

Het kan voorkomen dat u, door omstandigheden, niet in staat of in de mogelijkheid bent om uw woning zelf te ontruimen. De oorzaak van de ontruiming kan een echtscheiding of overlijden zijn maar ook als er sprake is van verhuizing naar een verpleeghuis of seniorenwoning. In zo’n geval is het verstandig om een professioneel bedrijf in de arm te nemen dat al uw zorgen van de ontruiming uit handen neemt. Woningontruiming Kuzee werkt regionaal. U kunt ons inschakelen voor een woningontruiming in Rotterdam en alle omliggende plaatsen zoals Schiedam, Vlaardingen, Delft, Barendrecht, Capelle a/d IJssel en andere steden.

Wij werken niet alleen in opdracht van particulieren. Steeds vaker worden onze diensten gevraagd door notarissen, uitvaart maatschappijen, woningbouwverenigingen of bijvoorbeeld deurwaarders. Al deze partijen hebben vroeg of laat een keer te maken met een geschil waarbij het noodzakelijk is om een woning te ontruimen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat erfgenamen ertoe besluiten een woning te verkopen waarbij deze volledig verkoopbaar gemaakt moet worden. Het kan ook zijn dat een deurwaarder, bijv. in opdracht van een woningbouwvereniging ons vraagt de ontruiming van het bedrijf of het woonhuis in kwestie te ontruimen.

Vraag nu een offerte aan:

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Plaats / Provincie
Beschrijving aanvraag *

woning-ontruiming-rotterdam

Wij kunnen bij een woningontruiming in Rotterdam het volgende voor u verzorgen

  • Gehele of gedeeltelijke ontruiming van de woning of het appartement
  • Kleine herstelwerkzaamheden
  • Verwijderen van vitrage, vloerbedekking, lambriseringen
  • Schoonmaken van omliggende paden en terrassen
  • Al het andere denkbare..

Hoe gaat het ontruimen van een woning in zijn werk?

Een ontruiming gebeurt volgens een strakke planning. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen spreken wij vooraf de volledige ontruiming met u door.

In overleg bepalen wij welke goederen verhuisd moeten worden, welke inventaris zo mogelijk wordt opgekocht en of er herstelwerkzaamheden moeten worden verricht. Op basis van deze informatie doen wij u een aanbieding voor het afhandelen van de gehele ontruiming van de woning, inclusief andere gewenste werkzaamheden.

Na uw akkoord voor onze offerte zullen wij het traject van ontruiming in gang zetten op de door u bepaalde datum. Wij streven er naar om een ontruiming in een dag te volbrengen, afhankelijk van de extra werkzaamheden kan dit in sommige gevallen twee dagen kosten. Een paar dagen voor de ontruiming zullen wij nog contact met u opnemen om de laatste details door te spreken zodat niets over het hoofd wordt gezien.

Nadat al onze werkzaamheden zijn voltooid zullen we samen met u de woning nalopen om de woningontruiming af te ronden. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent!

woningontruiming-rotterdam

Het moeilijke doen wij snel, het onmogelijke duurt iets langer...
- Raymond Kuzee, Directeur / Eigenaar