Huis leeghalen

na overlijden

Huis leeghalen na overlijden

Heeft u hulp nodig bij het huis leeghalen na overlijden van een dierbare? Een ontruiming is geen gemakkelijke klus en vraagt dan ook inzicht, ervaring en een strakke planning om alles zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarnaast is dit kort na een overlijden een emitionele aangelegenheid en kan een professionele ontruimer u hier op de juiste manier mee helpen.

Kuzee helpt u van A tot Z in dit proces: van het ontruimen, herstelwerkzaamheden, verhuizen en/of tijdelijke opslaan van de inboedel tot het contact met bijvoorbeeld de woningstichting, een deurwaarder, een nieuwe huurder of eigenaar.

Volledige ontzorging bij het ontruimen van een woonhuis

Bij een woningontruiming komt  meer bij kijken dan u denkt. Wanneer een dierbare komt te overlijden is het ontruimen van een huis het laatste waaraan u wilt denken. Kuzee staat voor u klaar om uw zorgen uit handen te nemen en regelt de volledige ontruiming. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontruimen, maar ook aan het bezemschoon opleveren van een pand en de eventuele verkoop van de inboedel. Hebben wij uw interesse gewekt? Kijk dan op onze website wat wij voor u kunnen betekenen.

h

Vraag een gratis offerte aan

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Huis ontruimen? Kuzee begeleidt u van A tot Z

Kuzee is vakkundig en heeft jarenlange ervaring op het gebied van woning- en bedrijfsontruiming. Wij weten als geen ander dat het ontruimen van een huis na het overlijden van bijvoorbeeld een familielid een emotionele en fysiek zware klus kan zijn. Wij zorgen er niet alleen voor dat de woning ontruimd wordt, maar ook dat de communicatie tussen en het contact met andere belanghebbende partijen vlekkeloos verloopt.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Geïnteresseerd in Kuzee Woningontruiming voor uw huis ontruimen na overlijden? Vraag dan direct een offerte aan. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om op een zo kort mogelijke termijn een eventuele afspraak te maken om samen met u de woning te bekijken. Deze offerte is geheel vrijblijvend; u bent tot niets verplicht. Nieuwsgierig naar onze werkwijze of wilt u gewoonweg meer informatie? Schroom dan niet en neem contact met ons op via het contactformulierof door te bellen naar: 0624 – 255405.

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: