Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over woningontruiming

Hieronder treft u een overzicht van vragen die ons vaak worden gesteld m.b.t. het ontruimen van een woning of ontruimen van een bedrijf.

Wat houdt ontruimen van een woning in?

Bij een ontruiming wordt een woning of bedrijf volledig uitgeruimd en schoongemaakt, klaar voor de volgende eigenaar of bewoner. U hoeft hierna in feite alleen nog maar de sleutel over te dragen aan de volgende eigenaar of woningstichting. U hoeft zelf niets meer te doen, wij zorgen voor de volledige afhandeling.

Wat kost het ontruimen van een woning?

De kosten zijn verschillend per ontruiming. De kosten worden o.a. bepaald door de omvang van de ontruiming, het type ontruiming (bijvoorbeeld woning begane grond of etage), en eventuele overname van bruikbare inboedel waarvan de waarde met de kosten van de ontruiming verrekend kan worden. U kunt een gratis offerte opvragen zodat u, nadat wij uw woning of bedrijf hebben bezichtigd, een exact overzicht van de totale kosten heeft.

Kopen jullie ook inboedels op?

Wij kopen alleen inboedels op in combinatie met het volledig ontruimen van een woning of bedrijf.

Hoe lang duurt een ontruiming?

Wij streven er naar om een ontruiming in 1 of maximaal 2 dagen af te ronden. Dit wordt mede bepaald door de omvang van de ontruiming. Bij het verstrekken van de offerte wordt door ons aangegeven hoeveel tijd de ontruiming in beslag gaat nemen.

Wat gebeurt er met de inboedel na de ontruiming?

In het offertetraject bekijken we samen met u welke inboedel er geschikt is voor overname en wederverkoop. Na de ontruiming bieden wij de overgenomen of overgebleven inboedel aan bij diverse goede doelen of regelen wij zelf de wederverkoop.

Kunnen jullie ook voor de verhuizing zorgen?

Wij kunnen ook voor de verhuizing naar een nieuwe woning, bedrijf of bijvoorbeeld verzorgingstehuis. Als u dit aangeeft op het moment dat wij uw woning of bedrijf bezoeken zullen wij hiervan een extra prijsopgave doen.

Kunnen jullie spullen voor mij opslaan?

Wij hebben de mogelijkheid om inboedel tijdelijk voor u op te slaan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en uiterst scherpe tarieven.

Krijg ik achteraf nog met extra kosten te maken?

Nee. Wij doen u een offerte voor de gehele ontruiming. Het bedrag dat wij overeen komen is voor een volledig bezemschoon opgeleverde woning of bedrijfspand.

Mijn woning heeft wat herstelwerk nodig, kunnen jullie dat regelen?

Ja, wij kunnen klein herstelwerk voor u verzorgen. Klein elektrisch onderhoud, oneffenheden in de wanden, schilderswerkzaamheden etc…

Hoe snel kan mijn woning ontruimd worden?

Wij zijn zeer flexibel en kunnen in bijna alle gevallen binnen maximaal een week de ontruiming voor u verzorgen.

Ik heb een zolder die ontruimd moet worden. Kan ik jullie daar ook voor inhuren?

Uiteraard. Of het nu gaat om een volledige woning, een appartement ontruimen, een zolder, archiefruimte, garage of schuur. Wij kunnen alle vormen van ontruiming voor u uitvoeren.

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Wat onze klanten vinden

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: