Kuzee-slider-senioren1
Kuzee-slider-appartement
Kuzee-slider-bedrijf
Kuzee-slider-senioren2v2
Kuzee-slider-verzameling
Kuzee-slider-wiet

Ontruimen wietplantage

Met de huizenmarkt van dit moment valt het niet mee om een woning snel te verkopen. Veel mensen kiezen er voor om hun woonhuis, bovenwoning, appartement, bedrijf of etage tijdelijk te verhuren, aangezien de vraag naar huurwoningen sterk groeit. Het verhuren van een woning is echter niet altijd zonder risico’s.

Een wietplantage in mijn woning, wat moet ik doen?

Wij worden steeds vaker benaderd door cliënten die tijdens de periodieke controle van de woning geconfronteerd met een huiskamer of etage die is omgebouwd tot een wietplantage. De politie zal eerst alle apparatuur en planten uit de woning verwijderen waarna u met een totaal vernielde woning achter blijft.

Het ontbinden van het huurcontract met de huurder die de wietplantage in de woning heeft opgezet kan doorgaans snel via de rechter snel worden geregeld. U zult wel zelf een procedure, voor ontbinding van het huurcontract, tegen de huurder moeten opstarten. Dit kan eventueel worden begeleid door een externe juridisch adviseur. Het ontruimen van de woning kunt u aan ons overlaten.

Vraag nu een offerte aan:

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Plaats / Provincie
Beschrijving aanvraag *

wietplantage-ontruimen

Het ontmantelen van een wietplantage is een omvangrijke klus. Er moeten lampen, een afzuiginstallatie, koolstof filters en andere technische apparatuur worden verwijderd. Afval van planten en chemicaliën moeten worden afgevoerd. Veelal is de elektrische installatie een rommeltje en levensgevaarlijk aangesloten, daarvoor komen wij met gespecialiseerde mensen om dit weer in de oude staat terug te brengen.Uiteraard is het pand niet gespaard en zullen de nodige herstelwerkzaamheden moeten gebeuren om het pand weer klaar voor verhuur of eventueel verkoop te maken. Ga niet zelf aan de slag met schadelijke stoffen of ondeugdelijk aangelegde elektrische installaties.

Laat ons de ontruiming voor u verzorgen.……

Het is in dergelijke situaties niet eenvoudig om een goed plan van aanpak te maken, waar moet je beginnen? Wij hebben ervaring met ontruiming van woningen die gebruikt zijn als hennepplantage. Met een duidelijk plan van aanpak kunnen wij er voor zorgen dat het huis snel weer bewoonbaar wordt.

Wij komen kosteloos uw woning bekijken, maken een inventarisatie van alle herstelwerkzaamheden en doen u hiervoor een passende offerte. Na onze ontruiming is uw woning weer bewoonbaar, klaar voor nieuwe huurders of kopers!

Bel direct………

Is uw woning ook gebruikt als hennepplantage en moet deze zo snel mogelijk weer geschikt gemaakt worden voor bewoning? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij uw woning weer leef- en bewoonbaar kunnen maken.

Ga naar ons contactformulier om uw aanvraag in te vullen of bel ons direct op 0624-255405