Ontruimen wietplantage

Ontruimen wietplantage

De huizenmarkt is constant in beweging. Sommige mensen kiezen er voor om hun woonhuis, bovenwoning, appartement, bedrijf of etage tijdelijk te verhuren, aangezien de vraag naar huurwoningen sterk groeit. Het verhuren van een woning is echter niet altijd zonder risico’s.

Een wietplantage in mijn woning, wat moet ik doen?

Wij worden steeds vaker benaderd door cliënten die tijdens de periodieke controle van de woning geconfronteerd met een huiskamer of etage die is omgebouwd tot een wietplantage. De politie zal eerst alle apparatuur en planten uit de woning verwijderen waarna u met een totaal vernielde woning achter blijft.

Het ontbinden van het huurcontract met de huurder die de wietplantage in de woning heeft opgezet kan doorgaans snel via de rechter snel worden geregeld. U zult wel zelf een procedure, voor ontbinding van het huurcontract, tegen de huurder moeten opstarten. Dit kan eventueel worden begeleid door een externe juridisch adviseur. Het ontruimen van de woning kunt u aan ons overlaten.

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

h

Vraag een gratis offerte aan

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Ontmantelen van een wietplantage

Het ontmantelen van een wietplantage is een omvangrijke klus. Er moeten lampen, een afzuiginstallatie, koolstof filters en andere technische apparatuur worden verwijderd. Afval van planten en chemicaliën moeten worden afgevoerd. Veelal is de elektrische installatie een rommeltje en levensgevaarlijk aangesloten, daarvoor komen wij met gespecialiseerde mensen om dit weer in de oude staat terug te brengen.Uiteraard is het pand niet gespaard en zullen de nodige herstelwerkzaamheden moeten gebeuren om het pand weer klaar voor verhuur of eventueel verkoop te maken. Ga niet zelf aan de slag met schadelijke stoffen of ondeugdelijk aangelegde elektrische installaties.

Wat onze klanten vinden

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: