Bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruiming, professioneel, snel en betrouwbaar

Kuzee bedrijfsontruiming heeft een lange ervaring in het ontruimen van bedrijven en kantoren. Wij beschikken over de juiste kennis, materieel en personeel om uw bedrijf ‘bezemschoon’ op te leveren. Zo is het gereed voor de volgende huurder of koper.

Bij bedrijfspanden heeft u vaak te maken met extra veel afvalstoffen van o.a. verlaagde plafonds, vloerbedekking, scheidingswanden. Wij zorgen er voor dat deze materialen op een verantwoorde manier worden verwijderd, afgevoerd en verwerkt.

Ontruimen van bedrijven in roosendaal en omstreken
Bedrijf ontruimen en bezemschoon opleveren

Naast het ontruimen van bedrijven kunt u ons ook inhuren voor het ontruimen van scholen, kantoren, magazijnen, en ateliers. Onze Service op Maat maakt ondersteuning op iedere manier mogelijk.

Bedrijfsontruiming in de regio

Wij zijn actief in Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en de Belgische grensstreek. Door onze regionale bereikbaarheid kunnen we onze diensten snel en effectief uitvoeren. Van de aanvraag tot de daadwerkelijke ontruiming kan al binnen een week geregeld worden!  

Bedrijf ontruimen? Bel 0624 – 255 405

Redenen voor ontruiming van een bedrijfspand

  • Bij een verhuizing naar een nieuw bedrijfspand
  • Na faillissement
  • In geval van brandschade
  • Bij herinrichting van uw bedrijfsloods of kantoorpand
  • Iedere andere vergelijkbare situatie

Waarom kiezen voor Kuzee Bedrijfsontruiming?

Wij werken met vakkundige en gemotiveerde medewerkers en zijn pas klaar als u tevreden bent. Wij voeren restmaterialen milieubewust af. Herbruikbare boedel schenken wij aan goede doelen zodat deze een tweede bestemming kunnen krijgen.

Ook wordt de eindinspectie met de verhuurder van het pand voor u verzorgd. Zo weet u zeker dat het pand op de juiste manier wordt overgedragen en u een frisse start in uw nieuwe bedrijf kunt maken. Volledige ontzorging bij bedrijfsontruiming!

9

Vraag nu een offerte voor bedrijfsontruiming aan >>

Onze werkwijze bij een bedrijfsontruiming

Bij het ontruimen van een bedrijf moeten er veel zaken gereld worden. Zo heeft u te maken met vertrek uit uw pand maar ook afspraken met een volgende huurder of koper. Het is dan ook zeer belangrijk om alle facetten van de ontruiming vooraf goed door te spreken. Zo laten wij onze planning synchroon met de uwe kunnen lopen. Dit zorgt voor duidelijkheid, rust en structuur tijdens de verhuizing.

Plaats een aanvraag

U vraagt onze diensten telefonisch of via het aanvraagformulier aan. Vervolgens plannen wij op een zo kort mogelijke termijn een afspraak om het bedrijf te bekijken. Deze offerte of prijsopgave wordt GRATIS gedaan, u bent tot niets verplicht.

Doornemen van de werkzaamheden

Samen spreken we alle stappen van de ontruiming duidelijk door. Dit wordt in een document vastgelegd zodat we bij aanname van het werk zo effectief mogelijk te werk kunnen gaan. Na inventarisatie van de werkzaamheden kunt u direct, of bij uitgebreide ontruimingen binnen 48 uur, een scherpe offerte van ons tegemoet zien.

Inplannen van de bedrijfsontruiming

Na uw akkoord voor de opdracht zullen wij alle voorbereidingen treffen om de geplande bedrijfsontruiming zo goed en professioneel mogelijk te laten verlopen.

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: