Kuzee-slider-senioren1
Kuzee-slider-appartement
Kuzee-slider-bedrijf
Kuzee-slider-senioren2v2
Kuzee-slider-verzameling
Kuzee-slider-wiet

Informatie over het ontruimen van bedrijven

Kuzee bedrijfsontruiming heeft jaren ervaring in het ontruimen van bedrijven en kantoren. Wij beschikken over de juiste kennis, materieel en personeel om uw bedrijf ‘bezemschoon’ op te leveren en klaar te maken voor de volgende huurder of koper.Bij bedrijfspanden heeft u vaak te maken met extra veel afvalstoffen van o.a. verlaagde plafonds, vloerbedekking, scheidingswanden en meer. Wij zorgen er voor dat deze materialen op een verantwoorde manier worden verwijderd, afgevoerd en verwerkt.

En meer…………

Naast het ontruimen van bedrijfsruimten kunt u ons ook inschakelen bij het ontruimen van scholen, kantoren, magazijnen, ateliers, en andere vergelijkbare ruimtes. Onze Service op Maat maakt ondersteuning op iedere manier mogelijk.

Vraag nu een offerte aan:

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Plaats / Provincie
Beschrijving aanvraag *

Wanneer is er behoefte aan ontruiming van een bedrijf of kantoor?

Bij bedrijfsontruiming denkt u aan de volgende situaties;

 • Bij een verhuizing naar een nieuw bedrijfspand
 • Na faillissement
 • In geval van brandschade
 • Bij herinrichting van uw bedrijfsloods of kantoorpand
 • Iedere andere vergelijkbare situatie

b3 woonhuis-kantoor-bedrijf-ontruimen

Waaruit bestaan onze werkzaamheden?

Bij het ontruimen van een bedrijf kunnen wij de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

 • Verwijderen van de gehele inboedel
 • Verhuizen en inpakken van te behouden inboedel
 • Verwijderen van vloerbedekking, wanden, bureau’s systeemplafonds en meer
 • Verzorgen van kleine reparaties
 • Afvoer van alle restmaterialen en grof vuil
 • Vernietigen van archieven
 • Bezemschoon opleveren van het bedrijf of kantoor
 • Schoonmaken van omliggende bestrating
 • Tevens bieden wij de mogelijkheid voor opkoop inventaris

Onze werkwijze bij bedrijfsontruiming

Bij het ontruimen van een bedrijf zijn veel zaken te regelen. Zo heeft u te maken met vertrek uit uw pand maar mogelijk ook afspraken met een volgende huurder of koper. Het is dan ook zeer belangrijk om alle facetten van de ontruiming vooraf goed door te spreken zodat wij onze planning synchroon met de uwe kunnen laten lopen. Dit zorgt voor duidelijkheid, rust en structuur tijdens uw verhuis.

U vraagt onze diensten telefonisch of via het aanvraagformulier aan. Vervolgens plannen wij op een zo kort mogelijke termijn een afspraak met u om het bedrijf te bekijken. Deze offerte of prijsopgave wordt GRATIS gedaan, u bent tot niets verplicht.

Samen zullen we alle stappen van de ontruiming duidelijk doorspreken en vastleggen zodat we bij aanname van het werk zo effectief mogelijk te werk kunnen gaan. Na inventarisatie van de werkzaamheden kunt u direct, of bij uitgebreide ontruimingen binnen 48 uur, een scherpe offerte van ons tegemoet zien.

Na uw akkoord voor de opdracht zullen wij alle voorbereidingen treffen om de geplande ontruiming zo goed en professioneel mogelijk te laten verlopen.

inboedel-opkopen-ontruimen-bedrijf

Waarom kiezen voor Kuzee?

Wij werken met vakkundige en gemotiveerde medewerkers die pas klaar zijn als u tevreden bent. Wij zorgen voor milieubewust afvoeren van restmaterialen, herbruikbare boedel schenken wij aan goede doelen zodat deze een tweede bestemming kunnen krijgen.

Wij kunnen de eindinspectie met de verhuurder van het pand voor u verzorgen. Zo weet u zeker dat het pand op de juiste manier wordt overgedragen en u een frisse start in uw nieuwe bedrijf kunt maken.

Maatwerk

Ontruimen is altijd maatwerk, geen enkele klus is hetzelfde. Daarom worden vooraf alle werkzaamheden duidelijk met u afgesproken zodat zij precies weten wat te doen en u geen zorgen heeft na de bezemschone oplevering.

bedrijf-ontruimen-2