Bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruiming, professioneel en betrouwbaar

Kuzee bedrijfsontruiming heeft jaren ervaring in het ontruimen van bedrijven en kantoren. Wij beschikken over de juiste kennis, materieel en personeel om uw bedrijf ‘bezemschoon’ op te leveren en klaar te maken voor de volgende huurder of koper.Bij bedrijfspanden heeft u vaak te maken met extra veel afvalstoffen van o.a. verlaagde plafonds, vloerbedekking, scheidingswanden en meer. Wij zorgen er voor dat deze materialen op een verantwoorde manier worden verwijderd, afgevoerd en verwerkt.

En meer…………

Naast het ontruimen van bedrijfsruimten kunt u ons ook inschakelen bij het ontruimen van scholen, kantoren, magazijnen, ateliers, en andere vergelijkbare ruimtes. Onze Service op Maat maakt ondersteuning op iedere manier mogelijk.

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

Klantwaardering

Wanneer is er behoefte aan een ontruiming van een bedrijfspand?

  • Bij een verhuizing naar een nieuw bedrijfspand
  • Na faillissement
  • In geval van brandschade
  • Bij herinrichting van uw bedrijfsloods of kantoorpand
  • Iedere andere vergelijkbare situatie

Waarom kiezen voor Kuzee?

Wij werken met vakkundige en gemotiveerde medewerkers die pas klaar zijn als u tevreden bent. Wij zorgen voor milieubewust afvoeren van restmaterialen, herbruikbare boedel schenken wij aan goede doelen zodat deze een tweede bestemming kunnen krijgen.

Wij kunnen de eindinspectie met de verhuurder van het pand voor u verzorgen. Zo weet u zeker dat het pand op de juiste manier wordt overgedragen en u een frisse start in uw nieuwe bedrijf kunt maken.

9

Vraag nu een offerte aan >>

Onze werkwijze bij bedrijfsontruiming

Bij het ontruimen van een bedrijf zijn veel zaken te regelen. Zo heeft u te maken met vertrek uit uw pand maar mogelijk ook afspraken met een volgende huurder of koper. Het is dan ook zeer belangrijk om alle facetten van de ontruiming vooraf goed door te spreken zodat wij onze planning synchroon met de uwe kunnen laten lopen. Dit zorgt voor duidelijkheid, rust en structuur tijdens uw verhuis.

U vraagt onze diensten telefonisch of via het aanvraagformulier aan. Vervolgens plannen wij op een zo kort mogelijke termijn een afspraak met u om het bedrijf te bekijken. Deze offerte of prijsopgave wordt GRATIS gedaan, u bent tot niets verplicht.

Samen zullen we alle stappen van de ontruiming duidelijk doorspreken en vastleggen zodat we bij aanname van het werk zo effectief mogelijk te werk kunnen gaan. Na inventarisatie van de werkzaamheden kunt u direct, of bij uitgebreide ontruimingen binnen 48 uur, een scherpe offerte van ons tegemoet zien.

Na uw akkoord voor de opdracht zullen wij alle voorbereidingen treffen om de geplande ontruiming zo goed en professioneel mogelijk te laten verlopen.

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Binnen 24 uur ontruimd

N

I.c.m. inboedelopkoop

Wat onze klanten vinden

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: