Kuzee-slider-senioren1
Kuzee-slider-appartement
Kuzee-slider-bedrijf
Kuzee-slider-senioren2v2
Kuzee-slider-verzameling
Kuzee-slider-wiet

Woningontruiming Bergen op Zoom

Woningontruiming Kuzee verzorgt ontruimen van woningen of verhuizing naar aanleun- of seniorenwoningen. Onze ‘Woningontruiming op Maat Service‘ is er zo op ingericht dat alle voorkomende werkzaamheden, in aanloop naar en tijdens een woningontruiming, uit handen worden genomen. Wij verzorgen de totale ontruiming van uw woning of verhuizing en leveren uw woning bezemschoon op, zodat de volgende bewoners er direct gebruik van kunnen maken.

Kuzee is al jaren actief op het gebied van woningontruiming in de regio Bergen op Zoom. Een netwerk van betrouwbare partners zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en een woningontruiming vaak op zeer korte termijn kunnen inplannen.

Vraag nu een offerte aan:

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Plaats / Provincie
Beschrijving aanvraag *

Hoe gaat een ontruiming in zijn werk?

Het ontruimen van een woning betekent meer dan alleen het verhuizen van huisraad. Er zijn veel werkzaamheden waar men vaak niet bij stilstaat als een huis bezemschoon moet worden opgeleverd voor nieuwe bewoning.

Strakke planning

Als eerste moet er een duidelijke planning komen voor het vlot laten verlopen van de ontruiming. Als er sprake is van een verhuizing wordt vooraf met u bepaald welke meubelen worden meeverhuisd en welke niet. Eventuele nog waardevolle inboedel kan, indien wij een ontruiming voor u verzorgen, worden opgekocht.

Opkoop van inboedel

Het bedrag aan waarde voor de restboedel zal worden verrekend met de kosten van de ontruiming. Niet verkoopbare inboedel wordt geschonken aan goede doelen of kringloopwinkels.

Verdere afspraken

Vervolgens maken wij een afspraak op welke datum de ontruiming zal plaatsvinden. Veelal zijn wij in staat om alles in 1 dag te verzorgen. Mocht het meer tijd vragen stemmen wij dit vooraf duidelijk met u af. De ontruiming zal volgens een strak schema worden uitgevoerd. Naast het verhuizen van meubelen of afvoeren van onverkoopbare inboedel zullen we ook andere werkzaamheden, indien vooraf overeengekomen, volbrengen. Denkt u hierbij aan het verwijderen van vloerbedekking, kleine reparaties of schoonmaken van omliggende paden.

100% tevreden klanten

Wij zijn pas klaar als u tevreden bent. Wij zullen de woning bezemschoon opleveren, klaar voor nieuwe bewoning!

b1

Woningontruiming in en rondom Bergen op Zoom..

Wij zijn actief in de volgende plaatsen: Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen, Tholen, Ossendrecht, Woensdrecht, Hoogerheide, Welberg, Moerstraten, De Heen, Dinteloord, Stampersgat, Heerle, Nieuw Vossemeer, Oud Vossemeer, Oud Gastel en Klundert.