Ontruiming van

Appartementen

Ontruiming van Appartementen

Bij het ontruimen van een appartement of etagewoning komen een aantal praktische problemen om de hoek kijken zoals het verhuizen van de meubelen en andere huisraad via een trappenhuis of gallerij. In dat geval werken wij met verhuisliften om het de ontruiming te vergemakkelijken.
 
 
Wij kunnen ook zorgen voor kleine reparaties waarbij u kunt denken aan wegwerken van beschadigingen aan wanden, hangen van deuren, kleine elektrische mankementen en andere denkbare werkzaamheden. Deze reparaties zullen wij los in de offerte benoemen zodat u zeker weet dat de woning volgens afspraak wordt opgeleverd.

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

h

Vraag een gratis offerte aan

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Wij zorgen voor………

Belangrijk is dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wij zorgen voor de verhuizing, contact met de woningcorporatie of andere belanghebbende partijen. Kuzee Woningontruiming neemt al uw ontruimingszorgen uit handen!

Neem vandaag nog contact met ons of voor een scherpe offerte voor ontruiming van uw appartement en eventuele opkoop van bruikbare inboedel. Ga naar ons contactformulier om uw aanvraag in te vullen of bel direct op 0624-255405

Wat onze klanten vinden

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: