Tuinonderhoud

Voor particulieren en bedrijven

Onderhoud van tuinen, paden & perken

De herfst treedt in, de bladeren vallen van de bomen en het is tijd om de tuin winterklaar te maken. Ditt is vaak een tijdrovende klus en je hebt de juiste materialen nog om dit project tot een goed einde te brengen. Ook in de lente of zomer, als alles volop groeit en bloeit is het veel werk om een tuin bij te houden.

Alle voorkomende tuinwerkzaamheden

U kunt ons inschakelen voor alle voorkomende werkzaamheden voor onderhoud van uw tuin. Van het maaien van het gazon, snoeien van heggen, onderhoud van paden en sierbestrating, onkruid vrij maken van borders tot het aanbrengen van bodembedekkers (houtsnippers of grind) en bladvrij maken van de tuin. We onderhouden uw tuin zowel in het voorseizoen als in het naseizoen zodat deze winterklaar is.

Voor particulieren en bedrijven

Ook voor bedrijven verzorgen wij het onderhoud van uw bedrijfstuin, de paden rondom het pand of heggen rondom het pand. We zorgen er ook voor dat alle blad-, tak en andere groenresten worden afgevoerd. Full-service heet dat. Kan uw tuin wel een opfrisbeurt gebruiken? Wij gaan graag voor u aan de slag.

Deze dienst is beschikbaar voor klanten in de regio Brabant, Zeeland, Zuid Holland en de Belgische grensstreek. 

Kijk hier voor onze terrasreiniging service.

Meer weten? Bel 0624 – 255 405

Oprit schoongemaakt met hogedrukreiniger

Vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Scherpe tarieven

Tevredenheids garantie

Geen verborgen kosten