Over Woningontruiming Kuzee

Over Kuzee Woningontruiming

Kuzee Woningontruiming is gevestigd in Roosendaal en in 2007 opgericht door directeur/eigenaar Raymond Kuzee. Bij de oprichting van het bedrijf zijn voor woningontruiming en inboedel opkoop als specialismen gekozen gezien de grote vraag in de markt naar professionele ondersteuning bij het ontruimen van woningen en bedrijfspanden.

Kuzee Woningontruiming weet als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact en duidelijke communicatie zijn voor het goed laten slagen van de werkzaamheden van het bedrijf en merkt die dan ook zeer hoog aan.

Eigen materieel en vervoer

Wij beschikken over eigen materieel en vervoer om woningontruimingen op een professionele manier te kunnen uitvoeren. Voor het ontruimen van bedrijven, in situaties waar zwaarder materieel en extra mankracht gevraagd wordt werken wij samen met een aantal vaste gerenommeerde bedrijven uit de regio.

Wij garanderen elke woning- of bedrijfsontruiming met een 100% tevreden resultaat voor onze opdrachtgevers af te ronden!

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

h

Vraag een gratis offerte aan

Onze missie is zo weinig mogelijk inboedel als afval te verwerken en voor zo veel mogelijk een juiste tweede bestemming te vinden…
Raymond Kuzee

Eigenaar Woningontruiming Kuzee

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Wat onze klanten vinden

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: