Ontruimen van

Extreme Verzamelingen

Ontruimen van extreme verzamelingen

Verzamelen is een leuke hobby totdat u zoveel heeft verzameld dat uw huis tot de nok toe vol staat. Toilet, keuken en bijvoorbeeld de badkamer zijn niet meer te bereiken, uw woning is onleefbaar is geworden. Er kan een dermate dringende en ongezonde leefsituatie zijn ontstaan dat het tijd is om hulp in te roepen.

Leefbaarheid en Veiligheid

Bij een uit de hand gelopen verzameling is er bij de bewoner vaak geen oog meer voor aspecten als ‘leefbaarheid’, ‘hygiëne’ en ‘veiligheid’ binnen de woning, alles draait immers om het verzamelde materiaal. Op zo’n moment kunnen gevaarlijke situaties ontstaan met het oog op gezondheid van de bewoner(s), brandveiligheid en andere zaken.Het is dan noodzakelijk om zelf, of gesteund door vrienden of kennissen, samen met een professioneel bedrijf het huis te ontruimen en weer te zorgen voor een veilige en leefbare woning.

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

h

Vraag een gratis offerte aan

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Laat ons zorgen voor een leefbare woning………

Het is in dergelijke situaties niet eenvoudig om een goed plan van aanpak te maken, waar moet je beginnen?

Wij hebben ervaring met ontruiming van woningen die door extreme verzamelingen onbewoonbaar zijn geworden. Met een duidelijk plan van aanpak kunnen wij er voor zorgen dat het huis, en eventueel ook het terrein er omheen, bewoonbaar wordt.

Afhankelijk van de hoeveelheid werk kan een dergelijke ontruiming meerdere dagen in beslag nemen. Niet alleen het ontruimen maar ook het weer leefbaar maken van de woning hoort tot onze taken tijdens de ontruiming. Bel direct………

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: