Seniorenwoning ontruimen

Ontruiming van Senioren Woningen

Vaak is de aanleiding voor verhuizen niet plezierig. Na vaak tientallen jaren in uw vertrouwde omgeving te zijn verbleven is de stap naar een andere woning of verzorgingstehuis zeer ingrijpend en emotioneel. Op zo’n moment denkt u liever niet na over al het werk dat komt kijken bij de aankomende verhuizing.

Wij bieden ondersteuning bij het verhuizen van senioren en ontruimen van de oude woning. Bij ontruiming van een senioren woning moet zeer secuur worden bekeken welke inboedel wordt meeverhuisd en welke inboedel moet worden overgedragen.

Wij nemen nauwkeurig met de eigenaar en aanwezige familieleden door wat er moet gebeuren en welke andere werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Wij kijken naar rest-boedel en bieden de mogelijkheid deze op te kopen indien wij er kansen voor wederverkoop in zien.

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

h

Vraag een gratis offerte aan

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Wij zorgen voor………

Belangrijk is dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wij zorgen voor de verhuizing, afvoer van restmateriaal, opkoop van bruikbare inboedel, verwijderen van tapijten, eventueel kleine reparaties aan wanden of electra, verwijderen van vitrage en andere nodige werkzaamheden.

Vooraf aan de verhuizing zullen wij een duidelijk overzicht maken van de door u gevraagde diensten en zullen wij u een passende offerte doen.

Bel direct………

Neem vandaag nog contact met ons of voor een scherpe offerte voor ontruiming van de woning en eventuele opkoop van bruikbare inboedel. Ga naar ons contactformulier om uw aanvraag in te vullen of bel direct op 0624-255405

Wat onze klanten vinden

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: