Bedrijf ontruimen

Bedrijf ontruimen, professioneel en betrouwbaar

​Kuzee bedrijfsontruiming heeft jaren ervaring in het ontruimen van bedrijven en kantoren. Wij beschikken over de juiste kennis, materieel en personeel om uw bedrijf ‘bezemschoon’ op te leveren en klaar te maken voor de volgende huurder of koper.

Bij bedrijfspanden heeft u vaak te maken met extra veel afvalstoffen van o.a. verlaagde plafonds, vloerbedekking, scheidingswanden en meer. Wij zorgen er voor dat deze materialen op een verantwoorde manier worden verwijderd, afgevoerd en verwerkt.

En meer…………

Naast het ontruimen van bedrijfsruimten kunt u ons ook inschakelen bij het ontruimen van scholen, kantoren, magazijnen, ateliers, en andere vergelijkbare ruimtes. Onze Service op Maat maakt ondersteuning op iedere manier mogelijk.

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

Klantwaardering

Zoekt u een professionele bedrijfsontruimer in uw regio? Kuzee Woningontruiming kent het vak van bedrijfsontruiming en is in staat om uw bedrijf vaak in 1 dag te ontruimen. Wij hebben veel ervaring in het ontruimen van woningen en bedrijven en staan bekend om onze Full Service Bedrijfsontruiming. Wietplantage in uw bedrijf? Lees hier meer.

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: