Kuzee-slider-senioren1
Kuzee-slider-appartement
Kuzee-slider-bedrijf
Kuzee-slider-senioren2v2
Kuzee-slider-verzameling
Kuzee-slider-wiet

Woningontruiming

Kuzee Woningontruiming heeft jaren ervaring in het ontruimen van woningen. Het ontruimen van een woning is een tijdrovende en vaak ook emotionele klus. Het brengt veel werk met zich mee en is vaak, bijvoorbeeld in het geval van overlijden, voor de nabestaanden niet makkelijk. Er wordt daarom steeds vaker een beroep gedaan op bedrijven die een woning op een professionele manier kunnen ontruimen en bezemschoon opleveren. Woningontruiming Kuzee kan ook voor u een woning ontruimen. Wij helpen u graag bij deze intensieve en tijdrovende klus.

Wanneer is er behoefte aan een ontruiming van een woonhuis?

Voor de ontruiming van een woonhuis kunt u denken aan de volgende situaties waarbij dit nodig kan zijn:

 • In opdracht van nabestaanden bij het overlijden van ouders of familieleden
 • Bij echtscheiding
 • In het geval van emigratie
 • Bij verhuis naar een aanleunwoning of verzorgingstehuis
 • Iedere andere vergelijkbare situatie

Vraagt u zich af of Woningontruiming Kuzee ook in uw situatie een huis kan ontruimen? Neem dan gerust contact met ons op en leg uw situatie aan ons voor. We kijken dan samen wat Woningontruiming Kuzee voor u kan betekenen.

Werkwijze voor ontruimen van een woning

Wilt u dat we bij u langskomen voor een woningontruiming? U kunt telefonisch of via het aanvraagformulier onze diensten aanvragen. U kunt daarnaast gratis om een offerte of prijsopgave vragen. Hierna bent u tot niets verplicht. Wanneer u vrij zeker bent dat u gebruik wilt maken van onze diensten plannen wij op een zo kort mogelijke termijn een afspraak met u in om de woning te bekijken.

Het is bij een woningontruiming belangrijk om alle zaken die geregeld moeten worden duidelijk in beeld te hebben. Op locatie zullen wij samen met u duidelijk alle werkzaamheden inventariseren. Dit kan ook in samenwerkingsverband. Dan kunt u zelf aangeven welke werkzaamheden u zelf wilt verrichten en welke werkzaamheden u aan ons wilt uitbesteden of waar u de krachten wilt bundelen. Indien er inboedel aanwezig is die geschikt is voor wederverkoop kunnen wij u een aanbod doen voor overname van de inboedel. Dit hoeft uiteraard niet, u bent vrij in die keuze, wij bieden enkel de service aan om het direct van u over te nemen. Dan heeft u er geen omkijken meer naar!

Aan het einde van ons bezoek zullen wij u direct een voorstel doen voor alle door u gewenste werkzaamheden. Indien gewenst kunnen wij op dat moment direct een datum bepalen waarop wij de werkzaamheden voor u verrichten. Na uw akkoord voor de opdracht zullen wij alle voorbereidingen treffen om de geplande ontruiming zo goed en professioneel mogelijk te laten verlopen.

Contact opnemen

Heeft u op zeer korte termijn het juiste bedrijf nodig voor een snelle en professionele woningontruiming in ons werkgebied? Vraag dan direct een offerte aan via ons aanvraagformulier. Wij nemen dan binnen 48 uur na ontvangst van uw aanvraag contact met u op! Heeft u een vraag? Hiervoor kunt u ook gerust contact met ons opnemen door te bellen of het contactformulier in te vullen.

Vraag nu een offerte aan:

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Plaats / Provincie
Beschrijving aanvraag *

Wanneer is er behoefte aan ontruiming van een woonhuis?

U kunt daarbij denken aan de volgende situaties;

 • In opdracht van nabestaanden bij het overlijden van ouders of familieleden
 • Bij echtscheiding
 • In het geval van emigratie
 • Bij verhuis naar een aanleunwoning of verzorgingstehuis
 • Iedere andere vergelijkbare situatie

woningontruiming-breda-en-etten-leur

Werkwijze voor ontruimen van een woning

U vraagt onze diensten telefonisch of via het aanvraagformulier. Vervolgens plannen wij op een zo kort mogelijke termijn een afspraak met u om de woning te bekijken. Deze offerte of prijsopgave wordt GRATIS gedaan, u bent tot niets verplicht.

Het is bij ontruiming van een woning belangrijk om alle zaken die geregeld moeten worden duidelijk in beeld te hebben. Op locatie zullen wij samen met u duidelijk alle werkzaamheden inventariseren. Dit kan ook in samenwerking waarbij u zelf kunt aangeven welke werkzaamheden u zelf wilt verrichten.

Indien er inboedel aanwezig is die geschikt is voor wederverkoop kunnen wij u een aanbod doen voor overname van de inboedel.

Aan het einde van ons bezoek zullen wij u direct een voorstel doen voor alle door u gewenste werkzaamheden. Indien gewenst kunnen wij op dat moment direct een datum bepalen waarop wij de werkzaamheden voor u verrichten.

Na uw akkoord voor de opdracht zullen wij alle voorbereidingen treffen om de geplande ontruiming zo goed en professioneel mogelijk te laten verlopen.

Waaruit bestaan onze werkzaamheden?

Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

 • Verwijderen van de gehele inboedel
 • Verhuizen en inpakken van te behouden boedel
 • Verwijderen van vloerbedekking, vitrage en andere inventaris
 • Verzorgen van kleine reparaties in geval van eindinspectie door een huurstichting
 • Afvoer van alle restmaterialen en grof vuil
 • Lappen van de ramen
 • Bezemschoon opleveren van de woning
 • Schoonmaken van omliggende paden van de woning en afvoer van tuinafval en resten
 • Tevens bieden wij de mogelijkheid voor opkoop van inboedel.