Huis leegruimen

Huis leegruimen

Wilt u uw huis leegruimen en heeft u daar hulp bij nodig? Bij een woning- of bedrijfsontruiming komt veel kijken. Waarschijnlijk meer dan u in eerste instantie denkt. Dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden en de mate van woningontruiming. Maar daarnaast kan een huis leegruimen ook emotioneel zwaar voor u zijn.

Wanneer een dierbare komt te overlijden of wanneer u gaat scheiden of emigreren, is het huis leegruimen het laatste waaraan u wilt denken. Raadpleeg daarom Kuzee Woningontruiming om u tijdens deze klus te ondersteunen of zelfs bijna alles uit handen te nemen. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het leegruimen, maar ook in het bezemschoon opleveren van een pand voor verkoop en de eventuele verkoop van de inboedel. Laat Kuzee uw zorg uit handen nemen!

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

h

Vraag een gratis offerte aan

Klantwaardering

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Laat uw huis leegruimen door een professional

Wilt u een huis leegruimen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Een ontruiming is geen gemakkelijke klus en vraagt dan ook inzicht, ervaring en een strakke planning om alles zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Een huis leegruimen is niet alleen lichamelijk een zware klus, maar in sommige gevallen ook emotioneel. Wij helpen u van A tot Z in dit proces: van het ontruimen, uitvoeren van herstelwerkzaamheden, verhuizen en/of tijdelijke opslaan van de inboedel tot het contact met bijvoorbeeld de woningstichting, een deurwaarder, een nieuwe huurder of eigenaar.

Als uw huis moet worden opgeleverd voor nieuwe bewoning, onderhouden wij indien gewenst ook het contact met een gemeente, woningstichting of andere belanghebbende partij voor u. Geeft u a.u.b. bij de offerte duidelijk aan met welke andere partijen wij contact moeten opnemen, dan kunnen we dit allemaal voor u regelen en u deze taken uit handen nemen. Op deze manier weten wij het totale plaatje rondom de huisontruiming voor u te verzorgen. Dit alles zou voor u een enorme extra bezigheid zijn, maar voor ons is het werk. Wees dus slim en besteed dergelijke werkzaamheden uit aan professionals. U kunt zeker op de professionaliteit van Woningontruiming Kuzee rekenen. Wij hebben jarenlange ervaring in het leegruimen van huizen.

Hulp nodig? Kuzee regelt het!

Kuzee is vakkundig en heeft jarenlange ervaring op het gebied van woning- en bedrijfsontruiming. Wij weten als geen ander dat het leegruimen van een huis een emotionele en fysiek zware klus kan zijn.

Wij zorgen er niet alleen voor dat de woning ontruimd wordt, maar ook dat de communicatie tussen en het contact met andere belanghebbende partijen vlekkeloos verloopt. Als u contact met ons opneemt, maken we een afspraak om samen de betreffende woning te bekijken. Diezelfde dag kunnen wij u ter plekke vertellen welke werkzaamheden verricht moeten worden en hoeveel dat gaat kosten. U kunt vervolgens in alle rust bepalen welke werkzaamheden u bij ons neer wilt leggen.

Wij begrijpen het ook als er werkzaamheden zijn die u graag zelf uitvoert. Over een huis leegruimen doen we bijna altijd maar 1 dag.

Wat onze klanten vinden

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: