Huis ontruimen

in Roosendaal

 

Huis ontruimen Roosendaal

Wilt u uw bedrijfspand of huis laten ontruimen in Roosendaal? Dan bent u bij Woningontruiming Kuzee aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het ontruimen van woningen en bedrijfspanden en helpen u graag op een doeltreffende en persoonlijke manier verder.

Huis laten leegruimen in Roosendaal

De ontruiming van een woning is meestal een vervelende klus. Het is niet alleen fysiek zwaar, het is vaak ook een emotionele aangelegenheid. Bijvoorbeeld als u een huis moet ontruimen na het overlijden van een dierbaar persoon of als u failliet bent gegaan. Bij Woningontruiming Kuzee vinden we het belangrijk dat we uw huis kunnen leeghalen op een manier die het beste aansluit bij uw wensen. We zullen dan ook altijd met u om tafel gaan om de mogelijkheden met u te bespreken. Behalve het ontruimen van uw huis kunnen wij ook delen van de inboedel opkopen voor wederverkoop. Moet uw huis kaal opgeleverd worden? Dan kunnen wij ook het behang, de gordijnen, vloeren etc. voor u weghalen. Bij ons kiest u niet alleen voor een efficiënte en doelgerichte aanpak, u kiest ook voor de beste service op maat!

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

h

Vraag een gratis offerte aan

Klantwaardering

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Bedrijven en woningen ontruimingen

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in particuliere woningontruiming zoals: ontruiming bij een echtscheiding, emigratie of extreme verzameling, we hebben ook veel ervaring met bedrijfsontruimingen. Hierbij kunt u denken aan het ontruimen van kantoren, magazijnen, scholen etc. Daarnaast zorgen wij ervoor dat al het afval op een verantwoordelijke manier wordt verwijderd, afgevoerd en verwerkt.

Omdat wij over eigen materiaal en vervoer beschikken, zijn we flexibel en kunnen we uw woning op een professionele manier ontruimen. Als er voor een pand zwaarder materieel nodig is, dan werken wij samen met een aantal gerenommeerde bedrijven uit de regio.

Contact

Wilt u ook graag uw woning laten ontruimen in Roosendaal? Kies dan voor de service van Kuzee. Wij ontruimen uw woning met vakmanschap en een persoonlijke benadering. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Vul het formulier op deze pagina in of bel naar: 0624-255405. Wij helpen u graag verder!

Wat onze klanten vinden

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: