Woningontruiming Steenbergen

Ontruimen van een woning in Steenbergen

Woningontruiming Kuzee is gevestigd in Roosendaal en werkt wekelijks in de regio Brabant, waaronder in Steenbergen en Welberg. Door onze regionale werking kunnen wij kosten besparend werken, er hoeven geen grote afstanden te worden overbrugd, zodoende kunnen wij zeer snel schakelen.

Als er meerdere partijen bij de ontruiming betrokken zijn kunt u op ons rekenen als het centrale aanspreekpunt. Dit betekent dat o.a. communicatie met een huurstichting, woningbouwvereniging, gemeente of andere instantie door ons gecoördineerd zal worden. Als regionale ontruimer van huizen kennen wij de kanalen en verschillende organisaties waardoor de woningontruiming makkelijk en soepel zal verlopen.

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

h

Vraag een gratis offerte aan

Klantwaardering

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Bezemschoon opleveren

Wat betekent dat precies? Bezemschoon betekent eigenlijk ‘klaar voor nieuwe bewoning‘. Gedurende de tijd dat een huis bewoond wordt zullen er allerlei aanpassingen aan het interieur worden gedaan.

U kiest een eigen vloer, wandbekleding, vitrage, etc. Met name in gevallen van huur zal een huurstichting vragen het huis op te leveren zoals u er ooit bent ingetrokken. Dat kan voor nogal wat werk zorgen waar u misschien niet direct op had gerekend.

U kunt daarbij denken aan o.a.:

  • Verwijderen van laminaat vloeren, vloerbedekking of zeil
  • Verwijderen van lambrisering, koven of gordijnrails
  • Pluggen, schroeven en spijkers uit de wanden verwijderen
  • Gaten dichten in muren en plafonds
  • Demonteren van verlichting en plaatsen van lasdoppen of kroonstenen
  • En zo verder…

Wij zullen u een passende offerte doen voor alle werkzaamheden die u door ons wilt laten verrichten.

Ontruimen i..c.m. inboedel opkoop

In veel gevallen wordt meubilair meegenomen naar een volgende woning. In gevallen van overlijden blijven nabestaanden achter met een huis vol inboedel en inventaris, en ja, wat doe je daar mee?

Soms is het mogelijk bestaande inboedel door te verkopen, dat kunnen wij voor u regelen. We doen een bod op bruikbare inboedel en verrekenen dit direct met de kosten van de ontruiming. Opkoop kan alleen geschieden als wij ook de ontruiming mogen verzorgen.

Heeft u meer behoefte aan tijdelijke opslag van inboedel? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Vraag ernaar als onze specialist bij u is voor de offerte, dan kunnen we dit direct met u bespreken.

Veelgestelde vragen

Sommige dingen komen bij iedere ontruiming weer naar boven. De meest gestelde vragen over ontruimingen hebben wij op een speciale pagina voor u verzameld. Op deze manier kunt u zich vooraf nog uitgebreider informeren.

Wat onze klanten vinden

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: