Kuzee-slider-senioren1
Kuzee-slider-appartement
Kuzee-slider-bedrijf
Kuzee-slider-senioren2v2
Kuzee-slider-verzameling
Kuzee-slider-wiet

Woningontruiming Dordrecht

Er kunnen bij een ontruiming veel omstandigheden zijn die er voor zorgen dat u niet zelf een woning volledig ontruimd kunt overdragen. Emoties spelen in dit soort gevallen een sterke rol en maken het extra lastig een ontruiming te overzien. Dat is ook niet verwonderlijk als u bijvoorbeeld te maken heeft met een faillissement, een echtscheiding of het overlijden van een dierbare.

In dit soort gevallen wordt een ontruiming vaak overgedragen aan een professioneel bedrijf dat het vak van woningontruiming verstaat. Het vraagt een strakke planning, goed coördinatie tussen verschillende partijen en een het vraagt een volledig overzicht van alle te verrichten werkzaamheden, niets mag immers vergeten worden! Kuzee houdt zich dagelijks bezig met het ontruimen van woningen en weet precies wat er voor nodig is om het vlot en efficiënt te laten verlopen.

Vraag nu een offerte aan:

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Plaats / Provincie
Beschrijving aanvraag *

Kuzee is uw partner voor:

  • Het ontruimen van woningen, bedrijfspanden, scholen of senioren/aanleunwoningen
  • Tijdelijke opslag van de inboedel
  • Verzorgen van kleine reparaties bij een woningontruiming
  • Aanspreekpunt voor verschillende belanghebbende partijen
  • Contact met een woningstichting
  • Afvoeren van restmaterialen. Wij zorgen voor een milieuvriendelijke scheiding van restmaterialen.
  • Opkoop van Inboedel, uitsluitend i.c.m. een ontruiming (de waarde van de inboedel wordt verrekend met de kosten van de ontruiming)

b1

100% Tevreden klanten

Ons motto is: ‘Wij zijn pas klaar als u tevreden bent’. Dit betekent dat een ontruiming pas is afgrond als u 100% tevreden bent. Dit kunnen wij realiseren door alle werkzaamheden vooraf duidelijk met u door te spreken en vast te leggen, dit om te voorkomen dat er tijdens het ontruimen iets wordt vergeten of over het hoofd wordt gezien.

Andere diensten

Er zijn veel situaties denkbaar waarin een ontruiming gewenst is. Dit is niet alleen bij de hierboven aangegeven situaties. Onze diensten worden ook regelmatig gevraagd wanneer een verhuizing naar een senioren woning moet plaatsvinden, bij het ontruimen van huizen waar een verzameling uit de hand is gelopen of bij het ontruimen van wietplantages. Heeft u een andere situatie waarbij wij u van dienst zouden kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op!