Ontruimen woning

Ontruimen woning

Heeft u te maken met de ontruiming van een woning? Heeft u hulp nodig bij de ontruiming van een woning of bedrijf? Of wilt u uw inboedel verkopen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Wendt u zich dan tot Kuzee Woningontruiming. Een ontruiming is geen gemakkelijke klus en vraagt om inzicht, ervaring en een strakke planning om alles zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Kuzee helpt u van A tot Z in dit proces: van het ontruimen, uitvoeren van herstelwerkzaamheden, verhuizen en/of tijdelijk opslaan van de inboedel tot het contact met bijvoorbeeld de woningstichting, een deurwaarder, een nieuwe huurder of eigenaar. Laat ons weten waar u behoefte aan heeft rondom de ontruiming van uw woning en wij regelen het voor u. Voor het totaalpakket aan services kunt u terecht bij Woningontruiming Kuzee.

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

h

Vraag een gratis offerte aan

Klantwaardering

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Binnen 24 uur ontruimd

N

I.c.m. inboedelopkoop

Waar moet u aan denken bij een ontruiming?

Er komt meer bij een woning– of bedrijfsontruiming kijken dan u waarschijnlijk denkt. Wanneer een dierbare komt te overlijden of wanneer u gaat scheiden of emigreren, is het ontruimen van de woning het laatste waaraan u wilt denken. Kuzee staat voor u klaar om uw zorgen uit handen te nemen. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het leeghalen van woningen, maar ook in het bezemschoon opleveren van een pand en de eventuele verkoop van de inboedel. Hebben wij uw interesse gewekt? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in meer van onze diensten.

Werkzaamheden:

  • Verhuis of opkoop van de inboedel
  • Leeghalen van het huis
  • Kleine elektrische reparaties
  • Sloten vervangen of repareren
  • Reinigen van het pand en omliggende bestrating en perken
  • Afvoer van grof vuil en tuinafval
  • Vitrage, vloeren, systeemwanden of plafonds verwijderen
  • Tijdelijke opslag van inboedel
  • Etc.

Kuzee begeleidt uw woningontruiming van A tot Z

Kuzee is vakkundig en heeft een jarenlange ervaring op het gebied van woning- en bedrijfsontruiming. Wij weten als geen ander dat het leegruimen van een woning een emotionele en fysiek zware klus kan zijn. Wij zorgen er niet alleen voor dat de woning ontruimd wordt, maar ook dat de communicatie tussen en het contact met andere belanghebbende partijen vlekkeloos verloopt.

Als uw huis moet worden opgeleverd voor nieuwe bewoning onderhouden wij voor u dus ook het contact met een gemeente, woningstichting of andere belanghebbende partij. Als u bij de offerteaanvraag duidelijk aangeeft met welke andere partijen wij contact moeten opnemen, dan kunnen we dit allemaal voor u regelen en u deze taken uit handen nemen. Op deze manier hopen wij het totale plaatje rondom de ontruiming van uw woning voor u te verzorgen.

Interesse in onze diensten?

Bent u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u gewoonweg meer informatie over de ontruiming van een woning? Schroom niet en neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0624 – 255405. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen is ook mogelijk. Wij nemen in beide situaties binnen 48 uur contact met u op.

Wat onze klanten vinden

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: