Ontruimen woning

Ontruimen woning

Wilt u een woning laten ontruimen? Kuzee Woningontruiming is professioneel ontruimer en ontruimt uw woning vaak al binnen 24 uur. Geen onverwachte kosten maar altijd een scherpe offerte vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Een ontruiming is geen gemakkelijke klus en vraagt om inzicht, ervaring en een strakke planning om alles zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Neem daarom altijd een professionele woningontruimer in de armen xodat er niets vergeten wordt.

Kuzee helpt u van A tot Z in dit proces: van het ontruimen, uitvoeren van herstelwerkzaamheden, verhuizen en/of tijdelijk opslaan van de inboedel tot het contact met bijvoorbeeld de woningstichting, een deurwaarder, een nieuwe huurder of eigenaar. Laat ons weten waar u behoefte aan heeft rondom de ontruiming van uw woning en wij regelen het voor u. Voor het totaalpakket aan ontruimdiensten kunt u terecht bij Woningontruiming Kuzee.

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

h

Vraag een gratis offerte aan

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Waar moet u aan denken bij een ontruiming?

Er komt meer bij een woning– of bedrijfsontruiming kijken dan u waarschijnlijk denkt. Wanneer een dierbare komt te overlijden of wanneer u gaat scheiden of emigreren, is het ontruimen van de woning het laatste waaraan u wilt denken. Kuzee staat voor u klaar om uw zorgen uit handen te nemen. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het leeghalen van woningen, maar ook in het bezemschoon opleveren van een pand en de eventuele verkoop van de inboedel. Hebben wij uw interesse gewekt? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in meer van onze diensten.

Werkzaamheden:

 • Leeghalen van het huis
 • Kleine elektrische reparaties
 • Sloten vervangen of repareren
 • Reinigen van het pand
 • Schoonmaken omliggende bestrating en perken
 • Afvoer van grof vuil
 • Opruimen van de tuin afvoer van tuinafval
 • Vitrage, vloeren, systeemwanden of plafonds verwijderen
 • Lichte verfwerkzaamheden
 • Tijdelijke opslag van inboedel
 • Tevens mogelijkheid voor reinigen van meubels en tapijten vooraf aan de verhuizing
 • Contact met verhuurder, woningstichting of gemeente

Kuzee begeleidt uw woningontruiming van A tot Z

Kuzee is vakkundig en heeft een jarenlange ervaring op het gebied van woning- en bedrijfsontruiming. Wij weten als geen ander dat het leegruimen van een woning een emotionele en fysiek zware klus kan zijn. Wij zorgen er niet alleen voor dat de woning ontruimd wordt, maar ook dat de communicatie tussen en het contact met andere belanghebbende partijen vlekkeloos verloopt.

Als uw huis moet worden opgeleverd voor nieuwe bewoning onderhouden wij voor u dus ook het contact met een gemeente, woningstichting of andere belanghebbende partij. Als u bij de offerteaanvraag duidelijk aangeeft met welke andere partijen wij contact moeten opnemen, dan kunnen we dit allemaal voor u regelen en u deze taken uit handen nemen. Op deze manier hopen wij het totale plaatje rondom de ontruiming van uw woning voor u te verzorgen.

Interesse in onze diensten?

Bent u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u gewoonweg meer informatie over de ontruiming van een woning? Schroom niet en neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0624 – 255405. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen is ook mogelijk. Wij nemen in beide situaties binnen 48 uur contact met u op.

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: