Kuzee-slider-senioren1
Kuzee-slider-appartement
Kuzee-slider-bedrijf
Kuzee-slider-senioren2v2
Kuzee-slider-verzameling
Kuzee-slider-wiet

Huisontruiming Roosendaal

Kuzee Woningontruiming is professioneel huisontruimer. Onze dienstverlening gaat verder dan u waarschijnlijk denkt dat ons werk inhoud. In de meeste gevallen worden wij ingeschakeld als er een huisontruiming moet plaatsvinden na overlijden van de bewoner/eigenaar en bij verhuizing van senioren naar een aanleunwoning of verzorgingstehuis, maar ook bijvoorbeeld als er sprake is van emigratie of partners die gaan samenwonen waardoor er in feite één huis overblijft (en daarbij vaak ook een hele of gedeeltelijke inboedel). Voor een professionele huisontruiming belt u Kuzee Woningontruiming!

Wat kost een huisontruiming?

Wanneer u een huisontruimer inhuurt voor uw huisontruiming wilt u een eerlijke prijs betalen. Wij berekenen de kosten van elke klus op maat. De kosten zijn vooraf, zonder het huis gezien te hebben, moeilijk te bepalen. De aard van de werkzaamheden moeten we daarom vooraf inventariseren, zodat wij op basis daarvan een passend en eerlijk aanbod kunnen doen. U kunt ons te allen tijde vragen om een vrijblijvende offerte. U kunt het formulier op onze contactpagina invoeren

De diensten van Kuzee

Bij een huisontruiming kunnen wij o.a. zorgen voor de onderstaande diensten:

 • Leeghalen van het huis
 • Verhuis of opkoop van de inboedel
 • Reinigen van het pand en omliggende bestrating en perken
 • Kleine elektrische reparaties
 • Sloten vervangen of repareren
 • Vitrage, vloeren, systeemwanden of plafonds verwijderen
 • Afvoer van grof vuil en tuinafval
 • Tijdelijke opslag van inboedel
 • Etc.

Wij werken samen met veel professionele partners. Mochten er andere werkzaamheden zijn die verricht moeten worden dan bovengenoemde, laat het ons weten, want wellicht kunnen wij u prima verder helpen dankzij ons professionele netwerk. Neem gerust contact met ons op als u behoefte heeft aan één of meer van onze diensten. U kunt altijd geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen, dan maken wij op maat een berekening.

Huisontruiming in uw regio

Kuzee Woningontruiming verzorgt huisontruimingen in o.a. Breda, Bergen op Zoom, Rotterdam, Steenbergen, Delft, Goes, Vlissingen, Etten Leur, Prinsenbeek, Zevenbergen, Standdaarbuiten, Oud Gastel, Dordrecht, Zwijndrecht, H.I.Ambacht, Capelle aan den IJssel, en andere plaatsen in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid Holland. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent. Wij zullen uw woonhuis bezemschoon opleveren, klaar voor nieuwe bewoning!

Als uw huis moet worden opgeleverd voor nieuwe bewoning onderhouden wij voor u ook het contact met een gemeente, woningstichting of andere belanghebbende partij. Geeft u a.u.b. bij de offerte duidelijk aan met welke andere partijen wij contact moeten opnemen, dan kunnen we dit allemaal voor u regelen en u deze taken uit handen nemen. Op deze manier weten wij het totale plaatje rondom de huisontruiming voor u te verzorgen.

Opkoop van inboedel

Het kan zijn dat u, bij een verhuizing naar een andere of kleinere woning, niet al uw inboedel meer nodig heeft of kwijt kan. Als het de inboedel van een overleden familielid betreft, kunnen we het ons ook voorstellen dat u geen baat heeft bij alle inboedel. In dat geval bieden wij de mogelijkheid om uw inboedel op te kopen, maar wel alleen i.c.m. een woningontruiming. Eventueel verkoopbare inboedel wordt door ons gewaardeerd. Indien u akkoord gaat met het door ons geboden bedrag wordt dit direct verrekend met de kosten van de ontruiming. Dit scheelt u naderhand opruimen of energie in de verkoop van inboedel steken en tegelijk bespaard u kosten op de woningontruiming. Wij doen dit graag voor u als we u hiermee helpen!

Bel direct voor een huisontruiming

Aarzel niet als u snel behoefte heeft aan een professionele huisontruimer. Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen voor een spoedige, snelle huisontruiming zonder zorgen! U kunt on contactformulier invullen of ons direct bereiken op 0624-255405.

Waaruit bestaan onze werkzaamheden?
 • Verwijderen van de gehele inboedel
 • Verhuizen en inpakken van te behouden boedel
 • Verwijderen van vloerbedekking, vitrage en andere inventaris
 • Verzorgen van kleine reparaties in geval van eindinspectie door een huurstichting
 • Afvoer van alle restmaterialen en grof vuil
 • Lappen van de ramen
 • Bezemschoon opleveren van de woning
 • Schoonmaken van omliggende paden van de woning en afvoer van tuinafval en resten
 • Tevens bieden wij de mogelijkheid voor opkoop van inboedel.