Huis leegruimen

Bergen op Zoom

 

Huis leegruimen Bergen op Zoom

Er zijn verschillende redenen waarom u uw huis of het huis van een ander leeg zou willen ruimen. Hierbij kunt u denken aan: het huis ontruimen na overlijden, een faillissement, of ontruimen omdat een huis vol staat met spullen door een extreme verzameling. In veel gevallen is het fysiek of emotioneel gezien vaak niet mogelijk om het huis zelf leeg te halen. Gelukkig is er een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leegruimen van huizen en bedrijfspanden. Woningontruiming Kuzee heeft veel ervaring en helpt u graag met de ontruiming van uw woning in Bergen op Zoom.

Over Woningontruiming Kuzee

Woningontruiming Kuzee is in 2007 opgericht door Raymond Kuzee. Hij wilde zich graag richten op woningontruiming en inboedelopkoop, maar met de bijbehorende service. Kwaliteit en service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Een huis leeghalen is vaak een emotionele gebeurtenis. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Bij ons kunt u rekenen op een kennismakingsgesprek waarbij we alle mogelijkheden samen doorlopen. Daarna ontvangt u van ons een prijsopgave. Indien u akkoord gaat maken we een afspraak voor het ontruimen van uw woning.

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

h

Vraag een gratis offerte aan

Klantwaardering

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Onze diensten

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in opruimwerkzaamheden, we kunnen bijvoorbeeld ook uw behang, vitrage of vloeren verwijderen als u dit graag wilt. Daarnaast kunnen we de tuin opruimen, kleine elektrische herstelwerkzaamheden uitvoeren en deuren en sloten repareren. Na afloop van deze werkzaamheden leveren wij uw huis of bedrijfspand bezemschoon op!

Uw huis laten ontruimen

Wilt u een huis laten ontruimen? Kies dan voor de service van Woningontruiming Kuzee. Wij bieden u een efficiënte en doelgerichte service op maat aan tegen een betaalbare prijs. Via deze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken of direct een afspraak te maken. Wilt u uw woning ontruimen in Bergen op Zoom? Geef een seintje en wij helpen u graag verder!

Wat onze klanten vinden

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: