Huis leeghalen in Goes

Huis leeghalen Goes

Het moeten leeghalen van een huis kan verschillende oorzaken hebben. Hierbij kunt u denken aan: het huis ontruimen na overlijden, emigratie, of ontruimen omdat een huis vol staat met spullen door een extreme verzameling. In veel gevallen is het fysiek of emotioneel gezien vaak niet mogelijk om het huis zelf leeg te ruimen. Gelukkig is er een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leeghalen van huizen en bedrijfspanden. Woningontruiming Kuzee heeft veel ervaring en helpt u graag met het leegruimen van uw huis in Goes en omstreken.

Woningontruiming Kuzee

Het bedrijf Woningontruiming Kuzee is in 2007 opgericht door de eigenaar Raymond Kuzee. Hij wilde zich graag richten op inboedelopkoop en woningontruiming, maar met de juiste service. Kwaliteit en een persoonlijke service staat bij ons dan ook altijd op de eerste plek!

Het ontruimen van een huis is vaak een emotionele gebeurtenis. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om alle mogelijkheden samen te doorlopen. Daarna ontvangt u van ons een overzichtelijke prijsopgave. Indien u hiermee akkoord gaat maken we een afspraak voor de woningontruiming.

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

h

Vraag een gratis offerte aan

Klantwaardering

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Overige diensten

Onze vakkundige medewerkers zijn niet alleen gespecialiseerd in opruimwerkzaamheden, ze kunnen bijvoorbeeld ook uw behang, vloeren en gordijnen verwijderen als u dit graag wilt. Daarnaast kunnen we kleine elektrische herstelwerkzaamheden uitvoeren, de tuin opruimen en deuren en sloten repareren. Hierna leveren wij uw huis of bedrijfspand bezemschoon op!

Uw huis laten leegruimen

Wilt u uw huis laten ontruimen in Goes?
Kies dan voor de service van Woningontruiming Kuzee. Wij ontruimen uw woning op professionele wijze en met een persoonlijke benadering. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar: info@woningontruiming-kuzee.nl of bel naar: 0624-255405.

Wat onze klanten vinden

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: