Woning ontruimen

in Dordrecht

Ontruimen woning in Dordrecht

Moet uw huis of bedrijfspand worden leegheaald? Voor een efficiënte ontruiming in Dordrecht gaat u naar Woningontruiming Kuzee! Wij hebben veel ervaring met het ontruimen van woningen en bedrijfspanden en houden altijd rekening met uw wensen!

Huis leegruimen in Dordrecht

Een huis leeghalen is vaak een vervelende klus. Het is niet alleen fysiek zwaar, het vergt ook veel van uw emoties. Bijvoorbeeld als u een huis moet ontruimen na het overlijden van een dierbare of als u in echtscheiding ligt. Bij Woningontruiming Kuzee vinden we het belangrijk dat we uw huis kunnen leeghalen op een manier die het beste past bij uw wensen. We zullen dan ook altijd met u om tafel gaan om de mogelijkheden met u te bespreken. Behalve het ontruimen van uw huis kunnen wij ook delen van de inboedel opkopen voor wederverkoop. Wilt u uw huis of bedrijfspand graag kaal opleveren? Dan kunnen wij ook de vloeren, het behang, de gordijnen etc. voor u verwijderen. Bij ons kiest u dus niet alleen voor een efficiënte aanpak, u kiest ook voor een persoonlijke service!

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405

h

Vraag een gratis offerte aan

Klantwaardering

N

Duidelijke afspraken

N

Discretie verzekerd

N

Wij doneren aan goede doelen

N

I.c.m. inboedelopkoop

Ons werkveld

Naast particuliere woningontruiming zoals: ontruiming bij een extreme verzameling, echtscheiding of emigratie, hebben we ook veel ervaring met bedrijfsmatige ontruimingen. Hierbij kunt u denken aan het ontruimen van magazijnen, kantoren, scholen etc. Omdat wij over eigen materiaal en vervoer beschikken, zijn we flexibel en kunnen we uw woning of bedrijfspand op een professionele manier ontruimen. Als er voor een pand zwaarder materieel nodig is, dan werken wij vaak samen met een aantal professionele bedrijven uit de omgeving.

Neem contact op

Wilt u een woning laten leeghalen in Dordrecht en omstreken? Kies dan voor Woningontruiming Kuzee! Wij ontruimen uw woning op een professionele, efficiënte en persoonlijke manier.

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Bel dan het volgende nummer: 0624-255405 of stuur een mailtje naar info@woningontruiming-kuzee.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Wat onze klanten vinden

Vraag vandaag nog gratis een offerte aan: