Huis ontruimen

na overlijden

Huis ontruimen na overlijden

Heeft u hulp nodig bij het huis ontruimen na het overlijden van een dierbare? Of wilt u uw inboedel verkopen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Een ontruiming is geen gemakkelijke klus en vraagt dan ook inzicht, ervaring en een strakke planning om alles zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Kuzee helpt u van A tot Z in dit proces: van het ontruimen, herstelwerkzaamheden, verhuizen en/of tijdelijke opslaan van de inboedel tot het contact met bijvoorbeeld de woningstichting, een deurwaarder, een nieuwe huurder of eigenaar.

Waar moet u aan denken bij het ontruimen van een huis of pand?

Bij een woning– of bedrijfsontruiming komt er meer bij kijken dan u denkt. Wanneer een dierbare komt te overlijden, wanneer u gaat scheiden of emigreren, is het ontruimen van een huis het laatste waaraan u wilt denken. Kuzee staat voor u klaar om uw zorgen uit handen te nemen. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontruimen, maar ook aan het bezemschoon opleveren van een pand en de eventuele verkoop van de inboedel. Hebben wij uw interesse gewekt? Kijk dan op onze website wat wij voor u kunnen betekenen.

h

Vraag een gratis offerte aan

Klantwaardering

Direct ontruimen? Bel 0624 – 255 405